Aanbod

"Whether you think you can, or you think you can't. You're right."  ~Henry Ford

1 op 1 coaching

Wat mag je verwachten? 

Klaar om de diepere lagen van je oceaan te gaan ontdekken? 
Ik werk vanuit bewustzijn en het principe van spiegels. Kort betekent dit dat je hele wereld rond jou een spiegel is van je (on)bewuste gedachten.

We gaan op verkenning in je onderbewuste. Op zoek naar welke ervaring, gedachte, … je huidige situatie nog steeds beheerst. We halen de wortel eruit en planten een nieuw zaadje. Want je weet al wat je wilt! Iedereen heeft een doel, een droom. Ik help je bewust worden wat die droom is en wat je tegen houdt ze te leven.

Herken je dit?

Jij wilt:

Dan kan ik je helpen!

Voor Wie?​

Jongeren die oplossingen en verandering willen en geen zin hebben om er doekjes rond te winden.

De dingen die naar boven komen kunnen soms best confronterend zijn. Dus ben jij klaar om door je pijnlijke stukken te gaan zodat je weer vooruit kan?

Intake gesprek: 

Er kan vrijblijvend een gesprekje ingepland worden van maximum een 30-tal minuten. (Gratis)

Tijdens dit gesprek wennen we aan elkaar en kijken we of ik jou verder kan helpen. Ik verwacht van jou dat je weet waar je het over wilt hebben. Welk probleem wil je opgelost zien?

Hoe?

Online. Stuur mij een mailtje en dan maken we een afspraak. Daarna krijg je een link doorgestuurd. Het moment van de sessie kan je die dan gebruiken.

Hoeveel kost dit?

Je kan kiezen voor:

a) Eén Losse sessie van 1u 30: 60 euro 

b) Ik werk ook in trajecten. 1 traject bestaat uit 4 sessies van 1u30. Prijs: 220 euro

Extra uitleg verloop sessies

1 uur en een half zitten we samen en kan je al je vragen stellen. Waar loop je tegen aan? Waar wil je hulp bij? Wat houdt je tegen om nu dat droomleven van jou te leven? Of weet je nu nog helemaal niet wat je wil? Geen probleem, we komen er samen achter in de sessie. Elk probleem heeft ook een oplossing en die gaan we vinden.
Jij hebt de antwoorden al in jou, je hebt alles al dat nodig is om te doen wat je moet/wilt doen. Alleen is ons nooit geleerd hoe we dat moeten weten, die rol speel ik graag. 

Ik ga niet een standaardprocedure af, maar focus echt op jou en alles dat jij kan, moet weten en nodig hebt.
Voorbeeld; je hebt nood aan helderheid in een warboel van gedachten en emoties. Jij praat en ik haal er de knelpunten, excuses en/of essentie uit.  daar gaan we dan mee aan de slag.

Ik kies bewust voor sessies van een uur en een half omdat een uur vaak juist iets te kort bleek. 

Wat is het voordeel van een traject? 

Aangezien een traject uit meerdere sessie over een langere periode bestaat, zullen we beter kunnen inspelen op hetgeen je nood aan hebt. Hierdoor kunnen we verder bouwen op waar we de vorige keer eindigden en bijsturen waar nodig. Je droomleven is een proces en loopt in ups en downs dus een traject kan je op dat gebied betere en diepgaandere resultaten bieden.

Ik leer je ook aan hoe met hetgeen je in vast loopt om te gaan. Zodat je de volgende keer zelf aan kunt pakken. Dit geldt voor losse sessies trouwens ook.  

Je kan een thema kiezen voor een traject en dan gaan we daar mee aan de slag. Dit kan bijvoorbeeld zijn:
– ‘In 4 sessies 10x meer zelfvertrouwen.’
– ‘In 4 sessie de programmatie van het schoolsysteem voorbij.’
– enzoverder..

Waar heb jij op dit moment het meest nood aan? 

Anderen hun ervaring:

Emma was heel begripvol en nam niet te vaak het woord. Ze liet me goed uitpraten, was gestructureerd en gaf advies dat ze ook aan zichzelf zou geven. Ze gelooft in wat ze vertelt en wilt je zien slagen in het leven. Zelfs na één sessie, en dan ook nog op afstand, gaf ze me het gevoel dat ze me kende, wat ik heel erg waardeer.
 

Elias

24 jaar

Emma is enorm getalenteerd in wat ze doet. Ik voelde me meteen veilig om te delen wat ik wilde delen, en ik was erg verwonderd over hoe prachtig ze intuïtief verbanden legde tussen de dingen die ik haar vertelde. Ons gesprekje was helend; ze schonk me een veilige plaats om te zijn wie ik ben, en zo kon ik (onbewust) mijn chakra’s terug in balans brengen. We maakten mijn familiestamboom en bespraken deze, we ontleedden hem tot in de wortels, en keken op deze manier naar blokkades die al vele generaties aanwezig zijn. Ik heb echt het gevoel dat ik door onze uitwisseling van energie tien stappen in de juiste richting gezet heb. Ik ben zo dankbaar!
 

Caro

19 jaar

Contact:
Stuur een mailtje met een samenvatting van waar je tegen aan loopt naar: emma@emoceans.be 

Wettelijke informatie: 
Er worden geen terugbetalingen aangeboden.
Resultaten zijn A-typisch = iedereen is anders.