Aanbod

"Whether you think you can, or you think you can't. You're right."  ~Henry Ford

1 op 1 coaching

Wat mag je verwachten? 

Klaar om de diepere lagen van je oceaan te gaan ontdekken? 
Ik werk vanuit bewustzijn en het principe van spiegels. Kort betekent dit dat je hele wereld rond jou een spiegel is van je (on)bewuste gedachten.

We gaan op verkenning in je onderbewuste. Op zoek naar welke ervaring, gedachte, … je huidige situatie nog steeds beheerst. We halen de wortel eruit en planten een nieuw zaadje. Want je weet al wat je wilt! Iedereen heeft een doel, een droom. Ik help je bewust worden wat die droom is en wat je tegen houdt ze te leven.

Herken je dit?

Wil jij:

Dan kan ik je helpen!

Voor Wie?​

Jongeren die oplossingen en verandering willen en geen zin hebben om er doekjes rond te winden.

De dingen die naar boven komen kunnen soms best confronterend zijn. Dus ben jij klaar om door je pijnlijke stukken te gaan zodat je weer vooruit kan?

Hoe?

Online. Stuur mij een mailtje en dan maken we een afspraak. Daarna krijg je een link doorgestuurd. Het moment van de sessie kan je die dan gebruiken.

Hoeveel kost dit?
Je kan kiezen voor:

a) Eén Losse sessie
– 1 uur: 60 euro 
– 2 uur: 120 euro

b) Ik werk ook in trajecten. 1 traject bestaat uit 4 sessies van een uur. Prijs: 220 euro

Extra uitleg verloop sessies

1 uur of 2 uur, zoals je kiest, zitten we samen en kan je al je vragen stellen. Waar loop je tegen aan? Waar wil je hulp bij? Wat houdt je tegen om nu dat droomleven van jou te leven? Of weet je nu nog helemaal niet wat je wil? Geen probleem, we komen er samen achter in de sessie. Elk probleem heeft ook een oplossing en die gaan we vinden.
Jij hebt de antwoorden al in jou, je hebt alles al dat nodig is om te doen wat je moet/wilt doen. Alleen is ons nooit geleerd hoe we dat moeten weten, die rol speel ik graag. 

Ik ga niet een standaardprocedure af, maar focus echt op jou en alles dat jij kan, moet weten en nodig hebt.
Voorbeeld; je hebt nood aan helderheid in een warboel van gedachten en emoties. Jij praat en ik haal er de knelpunten, excuses en/of essentie uit.  daar gaan we dan mee aan de slag.

Ik bied sessies van 2 uur aan omdat het voordelig is als je in de flow zit, daarin te blijven en er het meeste uit te halen. Jij kiest.

Wat is het voordeel van een traject? 

Aangezien een traject uit meerdere sessie over een langere periode bestaat, zullen we beter kunnen inspelen op hetgeen je nood aan hebt. Hierdoor kunnen we verder bouwen op waar we de vorige keer eindigden en bijsturen waar nodig. Je droomleven is een proces en loopt in ups en downs dus een traject kan je op dat gebied betere en diepgaandere resultaten bieden.

Ik leer je ook aan hoe met hetgeen je in vast loopt om te gaan. Zodat je de volgende keer zelf aan kunt pakken. Dit geldt voor losse sessies trouwens ook.  

Contact:
Stuur een mailtje met een samenvatting van waar je tegen aan loopt naar: emma@emoceans.be 

Wettelijke informatie: 
Er worden geen terugbetalingen aangeboden.
Resultaten zijn A-typisch = iedereen is anders.