mount fuji, japan, volcano-2297961.jpg

Beeld je eens in…

Kom mee met mij en laten we ons eens inbeelden hoe het zou zijn als je daar bent, waar je van droomt te zijn. Helemaal vrij en jezelf.

Beeld je eens in dat je vrij bent van zorgen over wat anderen van je gaan denken. Beeld je eens in dat je je emoties snapt en hoe ze werken, zodat je ze in je voordeel kan gebruiken. Ze zijn véél neutraler geworden, want je weet perfect hoe je met negatieve of overweldigende emoties omgaat. 
Beeld je eens in dat je zo sterk in je schoenen staat en perfect weet wat je volgende stap gaat zijn. Je gaat in deze richting omdat jij dat wil en niet omdat iemand het van je verwacht. Beeld je eens in dat je super excited bent voor een nieuwe dag omdat je weet dat er weer heerlijke dingen op de planning staan. Je weet waar je naar toe werkt en je geniet van elke stap. Je hebt helder wat je doel is en wat je wil bereiken, wat je wil neerzetten op deze wereld. Je leeft je missie, dat waarvoor je hier op aarde bent. Je houdt van dat sterke gevoel van zelfvertrouwen dat door je stroomt en je de moed geeft te doen waar je in geloofd.

Beeld je eens in dat in het proces van je eigen leven bouwen, je ook nog eens iets bijdraagt aan deze wereld. En beeld je eens in dat je perfect weet hoe je dat allemaal kan doen. Je hebt de juiste mindset en maakt dus de juist handelingen en het maakt je allemaal zo freaking excited. 

Beeld je eens dat je lichaam sterk en gezond voelt. Je kan er alles mee doen wat je wilt doen. Beeld je eens in dat je terug die kinderlijke verwonding hebt. De magie van het leven terug ziet en voelt. Schoonheid kan vinden in de kleinste dingen. 

Beeld je eens dat je alle programmatie los hebt gelaten. Alle stemmetjes van angst, tekort en frustratie zijn losgelaten. Let’s be honest, soms komt er nog wel eens eentje, maar ook daar weet je weer mee aan de slag te gaan. 

Je leeft in liefde en vertrouwt in jezef en dat het juiste naar je toekomt als de tijd daar rijp voor is. Maar je beseft ook dat jij je leven in handen hebt en dat jij dus jouw realiteit creëert. Beeld je eens in dat je gewoon zooo trots bent op wie je bent. Vol zelfvertrouwen in het leven staat. Dat je weet en vertrouwt dat je kan doen, wat je wil doen. Beeld de je eens in dat je durft zeggen, wet er te zeggen valt. Omdat jouw mening er toe doet. 

Beeld je eens in dat er zoveel meer rust is in je leven en tijd om te relaxen. Tijd om uitstapjes te doen en te genieten met mensen die je het liefst van al ziet. Je trekt ook nieuwe mensen aan, vrienden die perfect bij jou passen. Je voelt je voldaan en goed na een gesprek en je weet dat je altijd op hen kan rekenen.

Beeld je eens in dat je de waarde inziet van de dingen die je nu nog als negatief ervaart. De lessen er uit haalt en van dat negatieve iets voordelig maakt. Dat de lading van fouten maken weg is. Dat je er uit leert en gewoon weer verder gaat, met de nieuwe les en wijsheden. 

Beeld je eens in dat je luidop en overtuigd, durft zeggen: “Ik hou van mij.”

Goed nieuws!! Het is allemaal mogelijk. Woehoe, yess. Tjaka!
Sommige van deze dingen heb je misschien al? Dit is dan een goed moment om daar nog eens extra dankbaar voor te zijn. Dankikwel dat ik dit al allemaal heb. 

Alle programatie van de maatschappij, school, omgeving enzoverder, die je nu nog klein houden of onzeker maken, kan je allemaal los laten. Gewoontes en andere dingen die je zijn aangeleerd, die je meer kwaad doen dan goed, kan je afleren.  Maar ook denkfouten die je zelf maakt en overtuigingen die je jezelf hebt aangepraat die niet in lijn zijn met de realiteit.  Daarnaast zijn er ook een heleboel dingen die ons nooit zijn geleerd dat je kan leren zodat ze in je voordeel werken i.p.v tegen jou. Zoals bijvoorbeeld hoe je met je emoties omgaat of hoe je bewust manifesteert. Er is zo enorm veel mogelijk, als jij durft kijken naar je denken en wat er in je hoofd leeft en wilt loslaten wat niet langer meer waardevol is. Het is jouw leven, klaar om er ook verantwoordelijkheid voor te nemen? 

Dus de vraag aan jou, sta je recht? Of blijf je buigen? 

Als je kiest om recht te staan, bekijk dan zeker mijn andere creaties en ook mijn aanbod. Wie weet krijg ik straks de eer om met jou aan dat geweldige leven van je te werken. 

P.S dit is een beeld dat ik schets om je een idee te geven van wat er mogelijk is. Dit hoeft hét dus niet voor jou te zijn. En ik weet dat er nog zoveel meer is, dat ik ook nog niet ken of gemasterd heb. Dit wil niet zeggen dat er nooit meer eens iets tegenvalt in je leven. We leven nog steeds in een wereld van dualiteit en daar horen dingen die we als ‘negatief’ zien gewoon bij. Het grote verschil is dat die negtiviteit ten eerst drastisch vermindert is, ten tweede kies je waar je heen gaat en neem je dan ook maar de bijkomende shit erbij. Want je hebt nu een doel waar je voor gaat en je weet dat het je weer vooruit gaat helpen. Niets negatief is echt negatief, want je leert er weer van bij. (Als jij die keuze maakt.) Je snapt het nut van het ‘negatieve’ en dat maakt het allemaal al heel wat minder erg. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *