Hallo, ik ben...

Emma Manhaeghe

Weten wat ik wil in mijn leven was best een uitdaging. 
Ik heb mij nooit echt thuis gevoeld in het klassieke schoolsysteem. Toen ik verder ging studeren, na het middelbaar, vond ik dan ook mijn draai niet. Dus besloot ik te stoppen en te gaan werken voor een baas. Want dat leken de enige 2 opties in mijn hoofd. De enige 2 dingen die terwijl ik opgroeide als haalbaar werden benoemd. De rest waren maar dromen, dat was niet realistisch. Dus dan maar werken voor een baas.
Wel, dat werken viel uiteindelijk ook nogal tegen. Dus ik stopte ook daar mee. Toen kwam de onzekerheid. Wat nu?

Zoals je ziet, heb ik het uitgevogeld. Ik nam een ‘pauze jaar’ en ging op zoek naar antwoorden. Ik kocht cursussen, volgde seminars, las boeken en leerde bij van mensen die doen wat ik ook wil doen. Alle dingen die ik leerde, heb ik op mezelf getest en amai, ze werken!
Nu weet ik wat ik wil op meerdere vlakken in mijn leven. Mijn kijk op de wereld is compleet veranderd en het is opnieuw echt leuk om te leven.

Dit allemaal omdat ik een leven wil waar ik trots op ben en oprecht gelukkig van wordt. Waar ik op kan terugkijken en voldaan kan zeggen: ‘Goh, dat was toch een leuke tijd, eh!’ 
En nu ben ik hier, aan het doen wat ik het liefst van al doe; mensen helpen vooruit geraken in hun leven. Hen begeleiden het geloof en plezier in hun droomleven creëren, terug vinden. 

Wil je mijn verhaal in detail lezen? Zie blog 

Sociale media

Volg mij op Instagram en pinterest voor dagelijkse quotes, motivatie, inspiratie en meer.